Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Suits seizoen 8 deel 2 op Netflix?

Wanneer komt Suits seizoen 8 deel 2 op Netflix? De streamingdienst lanceerde op 18 juli het eerste deel van Suits seizoen 8. Daarmee werden de eerste tien afleveringen van de advocatenserie toegevoegd aan het aanbod, maar dat is niet het complete seizoen. In het geval van Suits worden afleveringen altijd in twee delen toegevoegd. Wanneer mogen we de resterende zes afleveringen van het achtste seizoen op Netflix verwachten?

Advocatenserie

De advocatenserie Suits is al seizoenen lang een groot succes in Amerika en inmiddels ook in Nederland. De serie vertelt het verhaal van Mike Ross, een jongeman die nooit zijn school heeft afgemaakt en al helemaal niet gestudeerd heeft aan Harvard. Door bluf krijgt hij echter toch een baan bij Harvey Specter te pakken.

Als de briljante schoolverlater tijdens een ronde om wiet te verkopen op de vlucht moet slaan voor de politie, wandelt hij zonder het te weten een sollicitatieprocedure bij Harvey binnen. Door te bluffen weet hij de baan te pakken te krijgen, maar papieren om advocaat te zijn heeft hij niet. Het brengt hem in eerste instantie dan ook voor moeilijke uitdagingen. Inmiddels is het verhaal van Suits al veel verder en zijn we bij het seizoen aangekomen waar Mike Ross en Rachel Zane (Meghan Markle) zijn vertrokken.

Wanneer komt Suits seizoen 8 deel 2 op Netflix?

Wanneer komt Suits seizoen 8 deel 2 op Netflix? In het geval van Suits worden seizoenen in de Verenigde Staten altijd uitgezonden in twee delen. Tussentijds vindt er een pauze plaats. Gezien dat al seizoenenlang het geval is, kunnen we een zeer goede schatting doen voor wanneer de resterende afleveringen van Suits seizoen 8 op Netflix verschijnen.

Zo werd het eerste deel, bestaande uit tien afleveringen, op 18 juli toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Vanaf dat moment is het zo’n acht maanden wachten tot het tweede deel wordt toegevoegd. In het geval van Suits seizoen 8 deel 2 kunnen we echter sneller aan de slag met nieuwe afleveringen. Al op 23 januari 2021 is het raak. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan How To Get Away With Murder.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer het tweede deel van Suits seizoen 8 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?