Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Suits seizoen 9 op Netflix?

Wanneer komt Suits seizoen 9 op Netflix? Suits keert nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen. Met het negende seizoen nemen we echter wel afscheid van de succesvolle Amerikaanse advocatenserie. Inmiddels weten we wanneer het negende seizoen van de serie op Netflix te bekijken is.

Harvey Specter

De advocatenserie Suits ging in 2011 van start en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire serie. Het verhaal begon met Mike Ross die terwijl hij op de vlucht was voor de politie terechtkwam in een sollicitatieprocedure van Harvey Specter. Zonder papieren en enige ervaring bluft Mike Ross zich naar binnen met zijn fotografisch geheugen. De twee vormen al snel een winning team, maar lukt het Mike om zijn ware identiteit geheim te houden?

Inmiddels is het verhaal van Suits al een stuk verder en heeft Mike voor zijn leugens zelfs in de gevangenis gezeten. Met het negende seizoen keert de serie nog één keer terug en daarin is, na een afwezigheid van één seizoen, ook een kleine rol weggelegd voor Mike.

Wanneer komt Suits seizoen 9 op Netflix?

Wanneer komt Suits seizoen 9 op Netflix? De eerste acht seizoenen van Suits zijn inmiddels te bekijken op Netflix. Nu verschijnt er nog één keer een nieuw seizoen van de advocatenserie op Netflix. In Amerika begonnen de uitzendingen van Suits seizoen 9 net als bij de voorgaande seizoenen in juli.

Naar verwachting komt het slotseizoen precies twee jaar later naar Netflix. Dat betekent dat we voor seizoen 9 van Suits rekening moeten houden met een release in juli 2021. Dat blijkt ook te kloppen, want op 17 juli is het zover. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan The Blacklist.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Suits seizoen 9 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?