Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Sullivan’s Crossing op Netflix?

Wanneer komt Sullivan’s Crossing op Netflix? Dat is een vraag die we veel voorbij zien komen nu The CW de nieuwe serie heeft aangekondigd. Helaas valt het voor nu lastig in te schatten of Netflix gaat proberen om de rechten van de serie aan te kopen. De streamingdienst kocht in het verleden de rechten van onder meer The CW’s Riverdale, maar spin-off Katy Keene werd vervolgens niet aangekocht. Of Netflix nu wel Sullivan’s Crossing naar zijn streamingdienst gaat proberen te halen, is nog even de vraag.

Van de schrijfster van Virgin River

Met Sullivan’s Crossing is er een nieuwe serie verschenen waar fans van Virgin River ongetwijfeld erg gelukkig van worden. De serie is namelijk gebaseerd op een van de boekenreeksen van Robyn Carr, de schrijfster die ook verantwoordelijk is voor Virgin River. In de nieuwe dramaserie volgen we neurochirurg Maggie Sullivan die weer in contact komt met haar verleden in een kleine stad nadat ze door een schandaal haar professionele en persoonlijke leven in de stad achter heeft moeten laten.

Daarmee heeft het verhaal van de serie wel iets weg van dat van Virgin River waarbij Mel besloot de stad te verlaten om een nieuw leven op te bouwen in een klein dorpje. De hoofdrollen in de serie zijn vergeven aan Morgan Kohan (Maggie Sullivan), Scott Patterson (Harry ‘Sully’ Sullivan) en Chad Michael Murray (Cal Jones).

Wanneer komt Sullivan’s Crossing op Netflix?

Nu bekend is dat ook een andere boekenreeks van Robyn Carr verfilmd wordt tot een serie, vragen veel fans zich af of de serie ook naar Netflix komt. Helaas valt daar voor nu nog moeilijk iets over te zeggen. De rechten van de nieuwe serie zijn tenslotte in handen van het Canadese CTV en het Amerikaanse The CW. Met dat laatstgenoemde netwerk heeft Netflix in de laatste jaren wel verschillende deals gesloten om series razendsnel naar zijn streamingdienst te halen, maar die dateren voornamelijk van langer terug. Denk daarbij aan de DC-series en Riverdale.

Het is dan ook afwachten of Netflix erin slaagt om de rechten van Sullivan’s Crossing aan te kopen. Ondertussen wordt Sullivan’s Crossing vanaf 30 januari wel uitgezonden bij Net5. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met een aantal soortgelijke series. Denk naast Virgin River bijvoorbeeld eens aan Sweet Magnolias of bekijk de beste romantische dramaseries op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sullivan’s Crossing op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?