Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Superstore seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Superstore seizoen 6 op Netflix? De eerste vijf seizoenen van de Amerikaanse komedieserie Superstore zijn nu beschikbaar op de streamingdienst, maar komt seizoen 6 ook naar Netflix? En zo ja, wanneer dan?

Vakkenvullen met moeilijkheden

Superstore volgt de werknemers van de gigantische supermarkt Cloud 9, een soort Walmart maar dan fictief. In de eerste aflevering van de komedieserie maken we kennis met vakkenvuller Jonah Simms (gespeeld door acteur Ben Feldman), die zijn eerste werkdag beleeft. Al snel krijgt hij een oogje op assistent-manager Amy (America Ferrera) en dat levert natuurlijk een hoop trammelant op… De sitcom Superstore werd bedacht door Justin Spritzer (ook verantwoordelijk voor The Office) en is te zien als en soort aanklacht tegen hoe medewerkers van grote winkelketens in de Verenigde Staten door hun superieuren behandeld worden.

Wanneer komt Superstore seizoen 6 op Netflix?

Het goede nieuws is: seizoen 6 van Superstore bestaat en is al uitgezonden door NBC, de Amerikaanse zendgemachtigde. Die houdt de touwtjes echter graag zelf in handen, waardoor de nieuwe afleveringen nog niet uitgedeeld zijn aan de diverse streamingdiensten (Amazon Prime Video biedt de sitcom bijvoorbeeld óók aan). Het wachten is dus op groen licht van de genoemde Amerikaanse zender, waarna het zesde seizoen beschikbaar komt voor Netflix en co. Daar moet vervolgens natuurlijk wél voor betaald worden, al zou het heel goed zo kunnen zijn dat er een zogenaamde packagedeal is gesloten.

Het wachten op het zesde seizoen van Superstore is bijna voorbij. Op 1 maart 2022 verschijnt Superstore seizoen 6 op Netflix. Overigens is seizoen 6 wel het allerlaatste seizoen van Superstore, er komt dus geen zevende seizoen. Het is echter een mogelijkheid dat NBC één of meerdere spin-offs gaat maken.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Superstore seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?