Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Survival of the Thickest seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Survival of the Thickest seizoen 2 op Netflix? Deze verrassende serie debuteerde in de zomer van 2023 op Netflix. Michelle Buteau wist de harten snel te veroveren, maar komt er een vervolg. En zo ja, wanneer komt Netflix met Survival of the Thickest seizoen 2.

Michelle Buteau met haar eigen sitcom

Komieken hebben een goed trackrecord met het maken van hun eigen sitcoms. Het grootste voorbeeld is natuurlijk Seinfeld met Jerry Seinfeld, maar er zijn veel meer van dit soort reeksen verschenen. Bob Saget was uiteraard ook een komiek toen hij aan Full House begon. Nu is het de beurt aan Michelle Buteau om los te gaan met Survival of the Thickest. Op Netflix heeft ze al aardig wat gedaan, zo is ze de voice-over en presentatrice van The Circle en de bakstrijd Barbecue Showdown.

Relatie Mavis Beaumont is verbroken

In Survival of the Thickest speelt Buteau het personage Mavis Beaumont. Ze moet haar leven helemaal opnieuw zien op te bouwen nadat haar relatie is verbroken. In New York krijgt ze steun van vrienden, maar het is allemaal met vallen en opstaan. En behalve haar (liefdes)leven weer inrichten gaat ze ook aan de slag als zelfstandig stylist.

Wanneer komt Survival of the Thickest seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Survival of the Thickest seizoen 2 op Netflix? De komedieserie heeft nog heel veel ruimte op een vervolg en gezien de korte afleveringen zou dit ook makkelijk gevuld kunnen worden. De eerste kijkcijfers lijken goed te zijn, al zijn er wel heel wat hobbels te nemen. Netflix zal groen licht moeten geven en daarvoor zijn een paar belangrijke peilers.

Ten eerste gaat het simpelweg om kijkcijfers. Wanneer Survival of the Thickest voldoende is bekeken, zal seizoen 2 snel worden besteld. De opnames hoeven in principe niet lang in beslag te nemen. Het is geen productie met veel special effects en het kan voornamelijk in één studio worden gedraaid. Doordat het een serie uit de Verenigde Staten is, zal het alleen toch snel langer gaan duren.

Staking kan grote gevolgen hebben

In de Verenigde Staten is medio 2023 de schrijversstaking in volle gang en inmiddels hebben acteurs zich hier ook bij aangesloten. Zolang deze staking nog van kracht is kan Netflix geen serie gaan verlengen. Simpelweg omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden met de makers en acteurs. Hier zal het dus wachten op worden. Tevens zal dit dus de kans op een verlenging verkleinen, omdat Netflix in de tussentijd mogelijk andere keuzes zal gaan maken.

Wordt Survival of the Thickest seizoen 2 besteld door Netflix, dan is het nog de vraag wanneer de release zal zijn. Mocht dit snel gebeuren en alle problemen in Amerika zijn opgelost, dan is een release van Survival of the Thickest seizoen 2 op Netflix medio 2024 realistisch zijn. Het is echter eerder de verwachting dat het richting het kalenderjaar 2025 zal verschuiven.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Survival of the Thickest op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?