Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix? Het goede nieuws is dat Sweet Magnolias al vernieuwd is voor een tweede seizoen. Op seizoen 2 moeten we echter wel lang wachten. Nadat het eerste seizoen in mei 2020 werd gelanceerd, moeten we nu sowieso wachten tot 2022. Inmiddels is de precieze releasedatum bekend.

Sweet Magnolias

De verwachtingen van Sweet Magnolias waren voorafgaand aan de release van de serie al hoog. De serie is gebaseerd op een boekenreeks van Sherryl Woods, ook bekend als schrijfster van Chesapeake Shores. Daarmee wordt de serie gezien als ideale aanrader voor fans van onder meer Chesapeake Shores, Virgin River en When Calls The Heart.

In Sweet Magnolias draait het om Maddie Townsend uit het kleine plaatsje Serenity. Daar wonen ook haar beste vriendinnen Dana en Helen. Ze kenen elkaar al sinds de middelbare school en kunnen elkaars steun goed gebruiken nu het huwelijk van Maddie na twintig jaar stuk is gelopen.

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix? De romantische dramaserie werd op 19 mei gelanceerd op Netflix en sindsdien was het stil rondom de reeks. Totdat duidelijk werd dat Sweet Magnolias toch terugkeert voor een tweede seizoen.

Op dat tweede seizoen moeten we echter wel een tijdje wachten. De opnames hebben flink wat vertraging opgelopen waardoor we pas begin 2022 aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de romantische dramaserie. De releasedatum is 4 februari 2022 geworden. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Virgin River of When Calls the Heart.

➡ Lees ook: Sweet Magnolias seizoen 2: Alles wat we al weten

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?