Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix? Over de toekomst van Sweet Tooth is op het moment van schrijven nog niets bekend. De DC Comic-serie is een gloednieuwe Netflix Original. De streamingdienst zal ongetwijfeld willen wachten hoe seizoen 1 wordt ontvangen voordat meer bekend wordt over de toekomst van de serie. Dat heeft Netflix inderdaad gedaan, want een tweede seizoen is inmiddels aangekondigd.

DC Comic-serie

Sweet Tooth is de nieuwste DC comic-serie. We volgen een lief joch dat half mens en half hert is. Hij gaat samen met een norse beschermer naar een nieuw begin in tijde van een postapocalyptische wereld. De serie is gebaseerd op de strips van Jeff Lemire.

Wanneer komt Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over een eventueel tweede seizoen van Sweet Tooth. Dat betekent echter niet dat we al meteen afscheid hoeven te nemen van de serie. Sweet Tooth is tenslotte een gloednieuwe serie die afkomstig is van Netflix. Daardoor is het ook voor Netflix lastig in te schatten hoe de serie gaat worden ontvangen. Het zal dan ook de kijkcijfers en reacties afwachten voordat het meer bekendmaakt over een eventueel vervolg.

Nu duidelijk is dat er een tweede seizoen komt, was nog lange tijd onduidelijk wanneer het zover zou zijn. Doorgaans zit er een periode van een jaar tussen de release van een eerste en tweede seizoen. Uiteindelijk is de releasedatum 27 april 2023 geworden. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Check de beste superheldenseries op Netflix!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?