Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The 100 seizoen 7 op Netflix?

The 100 seizoen 7

Wanneer komt The 100 seizoen 7 op Netflix? Het goede nieuws is dat al officieel bevestigd is dat de avonturen van Clarke, Bellamy en de rest nog niet klaar zijn. The CW heeft een nieuw seizoen besteld van de serie van Jason Rothenberg. De grote vraag is alleen wanneer we daarmee aan de slag kunnen op Netflix.

Nuclaire apocalyps

The 100 is al jarenlang een groot succes. Door een samenwerking van The CW met Netflix kunnen we ook in Nederland snel aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks. De serie begon een eeuw na een nucleaire apocalyps. Honderd jongeren die op een ruimtestation woonden worden terug naar de planeet gestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

Inmiddels zijn we al jaren verder en is de planeet voor een tweede keer vernietigd. In seizoen 6 hebben we dan ook gezien hoe de overgebleven overlevenden terecht kwamen in een nieuwe wereld waar Russell (J.R. Bourne) de leider is.

Wanneer komt The 100 seizoen 7 op Netflix?

Nog voor de uitzending van de eerste aflevering van The 100 bij The CW werd al duidelijk dat we nog een vervolg kunnen verwachten. Het zevende seizoen werd al heel vroeg besteld. Door naar het verleden te kijken, kunnen we ook al een voorzichtige schatting doen over wanneer we seizoen 7 mogen verwachten.

Zo verschenen de eerste afleveringen van het vijfde en het zesde seizoen van de reeks eind april. Het is dan ook niet ondenkbaar dat seizoen 7 eind april of begin mei 2020 van start gaat bij The CW. Mocht de samenwerking met Netflix blijven, dan lijken we daarna weer één week na de release in de Verenigde Staten ook in Nederland aan de slag te kunnen met een nieuwe aflevering. Zolang Netflix daar echter geen uitspraken over heeft gedaan, blijft het gissen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The 100 seizoen 7 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!