Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Americans seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt The Americans seizoen 6 op Netflix? Nu seizoen 5 van de populaire serie aan het aanbod van Netflix is toegevoegd, is het uitkijken naar het zesde en tevens laatste seizoen van The Americans op Netflix. Nu is het alleen nog de vraag wanneer we deze kunnen verwachten op de streamingdienst.

The Americans

Het zesde seizoen van The Americans draait wederom om Sovjet-spionnen Philip en Elizabeth. Ze proberen een zo normaal mogelijk leven te leiden. Philips beste vriend Stan Beeman, lijkt uiteindelijk niet te zijn wie zij dachten. Gaat dit ten koste van de opbloeiende liefde tussen Paige en Matthew?

Elizabeth wordt tot het uiterste gedreven door de belangrijke top die wordt georganiseerd. Philip richt zich daarentegen op hun uitgebreide reisbureau. Het bezoek dat hij krijgt had hij misschien liever niet gehad. Gaat dat wel goed komen?

Wanneer komt The Americans seizoen 6 op Netflix?

Inmiddels is het laatste seizoen van The Americans volledig uitgezonden door FX in de Verenigde Staten. De eerste aflevering van het seizoen was te zien op 28 maart. De laatste aflevering was op 30 mei te zien.

Nu is het vooral reikhalzend uitkijken naar de datum dat de serie ook op Netflix te zien is. Verwacht wordt dat dit seizoen een jaar na The Americans seizoen 5 wordt toegevoegd door Netflix. In dat geval moeten we voor het slotseizoen rekenen op juni 2019.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Americans seizoen 6 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?