Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 2 op Netflix? De verrassende serie werd in februari 2023 op Netflix gelanceerd en weet heel snel de toplijsten te bestormen. Het goede nieuws bleek vervolgens dat er meer verwacht kan worden over deze Israëlische serie. Maar wanneer verschijnt seizoen 2 van The Beauty Queen of Jerusalem dan op Netflix?

Rosa en Gabriel

In twintig afleveringen The Beauty Queen of Jerusalem leren we Rosa kennen. Ze voelt zich aangetrokken tot de zoon van de winkeleigenaar waar ze werkt. In 1919 trouwt ze met Gabriel, maar haar man is eigenlijk verliefd op een andere vrouw. Wat we daarna te zien krijgen is een reis door de tijd. We vliegen van 1919 naar 1942 en weer terug en maken al het drama mee dat de twee beleven door de keuzes die ze hebben gemaakt.

Wanneer komt The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 2 op Netflix?

De grote vraag is natuurlijk: Wanneer komt The Beauty Queen of Jerusalem op Netflix? Om met het  ontzettend goede nieuws te beginnen: er is al een tweede seizoen van The Beauty Queen of Jerusalem gemaakt. Dat Netflix seizoen 2 niet gelijk heeft toegevoegd komt doordat dit seizoen momenteel in Israël wordt uitgezonden. De eerste afleveringen was op 23 januari 2023 te zien.

Wisselend aantal afleveringen

Om het ietwat ingewikkeld te maken zijn de afleveringsnummers in Israël iets anders. De serie wordt daar als een dagelijkse reeks uitgezonden in afleveringen van nog geen uur. Zodoende bestond het eerste seizoen uit ruim veertig afleveringen. Op Netflix zijn de afleveringen van The Beauty Queen of Jerusalem echter aan elkaar gekoppeld, waardoor er twintig afleveringen van zo’n vijftig minuten zijn.

Veel onduidelijkheid

Netflix heeft de rechten van The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 2 in handen, wanneer deze wordt toegevoegd is echter heel onduidelijk. Het zou mogelijk zijn dat dit al in de zomer gaat gebeuren, maar het kom ook met enige regelmaat voor dat er een jaar zit tussen het verschijnen van ieder seizoen. In ieder geval zal er nog een aantal maanden gewacht moeten worden tot alle afleveringen in Israël zijn uitgezonden.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 2 op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?