Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 3 op Netflix? De Israëlische serie is één van de verrassingen van 2023 en na de entree van de reeks hoefde er niet lang gewacht te worden op het vervolg. Richting seizoen 3 van The Beauty Queen of Jerusalem wordt het wel even op een houtje bijten.. Maar wanneer komt deze dan op Netflix?

Rosa trouwt met Gabriel

The Beauty Queen of Jerusalem werd in het eerste seizoen in Israël verdeeld over liefst 44 (!!) afleveringen. Netflix besloot een nieuwe edit te maken, wat wel eens vaker is gebeurd met onder meer het eerste seizoen van La Casa de Papel. Zo kwamen er twintig langere afleveringen waarin we het leven van Rosa volgden. Ze trouwt in 1919 met Gabriel, de zoon van de winkeleigenaar waar ze zelf ook werkt.

Door de tijd reizen

Gabriel is echter verliefd op een andere vrouw en langzaam ontspint zich een drama. We vliegen daarvoor door de tijd van 1919 naar 1942 en weer terug. En we beleven alle grote keuzes die de twee maken in hun leven. In het tweede seizoen ging het verhaal verder.

Wanneer komt The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 3 op Netflix? Op de streamingdienst hebben we maar kort hoeven te wachten tot het eerste en het tweede seizoen. Dit komt omdat de eerste reeks al langer geleden in Israël was uitgezonden en in het voorjaar van 2023 het vervolg verscheen. Zodoende zaten er op Netflix maar een paar maanden tussen de twee seizoenen. Maar dit zal nu niet meer het geval zijn.

In de zomer van 2023 is er namelijk nog geen officiële melding of The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 3 zal worden gemaakt. Het vorige seizoen werd in de zomer van 2022 opgenomen en werd dus in het daaropvolgende voorjaar in eigen land uitgezonden. Mogelijk wordt er achter de schermen al gewerkt aan de productie en zal er opnieuw in de zomermaanden worden opgenomen. In dit geval zouden we mogen hopen op een release van The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 3 in de zomer van 2024. Maar voorlopig is hier dus groen licht voor nodig.

Zetje in de goede richting?

Netflix heeft dit niet volledig in eigen hand, want de serie is dus origineel te zien op de zender YES Drama in Israël. Internationaal is The Beauty Queen of Jerusalem echter wel een groot succes, waardoor Netflix een zetje in de goede richting kan geven voor een verlenging. Want met de streamingdienst aan boord kan er net wat meer budget worden vrijgemaakt. Daarnaast kan Netflix internationale content goed gebruiken, want door de schrijversstaking in de Verenigde Staten liggen daar veel producties stil.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 3 op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?