Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Big Bang Theory op Netflix

The Big Bang Theory op Netflix, we zien het allemaal graag gebeuren. Maar wanneer komt deze zeer succesvolle sitcom naar Netflix in Nederland? Voorlopig is het nog de grote vraag, maar gelukkig is er wel licht aan het einde van de tunnel. Want er zijn al landen waar The Big Bang Theory te zien is op de streamingdienst.

The Big Bang Theory al te zien in tien landen

In tien landen is The Big Bang Theory te zien op Netflix. Dit zijn Oostenrijk, Duitsland, Ierland, Spanje, Zwitserland, Groot-Brittannië, Portugal, Frankijk, Japan en het Franstalige deel van België. Per land is het wel verschillend hoeveel seizoenen er al te zien zijn. Zo zijn er in de Duits- en Engelstalige landen al negen seizoenen te zien, maar moeten de Fransen en Walen het doen met ‘slechts’ zeven seizoenen. Al zouden wij daar natuurlijk al heel blij mee zijn in Nederland.

Wanneer verschijnt The Big Bang Theory op Netflix in Nederland?

Voor Nederland blijft de vraag wanneer The Big Bang Theory op Netflix zal verschijnen. Voor dit soort blockbusters geldt dat Netflix per land de rechten moet verkrijgen. Op dit moment zendt Veronica de zeer populaire komedieserie uit. Het ligt dus helaas in de lijn der verwachting dat The Big Bang Theory pas op de streamingdienst zal verschijnen, zodra de rechten van Veronica verlopen. Wanneer dit precies is, is momenteel niet bekend. Goed nieuws is dus wel dat Netflix met de makers al diverse deals heeft gemaakt, dus zodra de rechten voor Nederland vrij kunnen komen zal er ongetwijfeld een goede kans bestaan.

Populaire komedie serie

The Big Bang Theory is een zeer succesvolle komedie serie, die draait om de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard. Waar veel sitcoms draaien om populaire begin twintigers, zijn de hoofdrolspelers in deze serie toch echte nerds met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Op wetenschappelijk vlak kunnen ze je alles vertellen, maar op sociaal vlak zijn ze heel wat minder sterk. Dat zorgt dan ook voor de meest hilarische situaties, waarbij de niet zo snuggere blonde buurvrouw Penny de ideale tegenpool blijkt te zijn.

Wil je direct geïnformeerd worden als The Big Bang Theory naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en we brengen je direct op de hoogte.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?