Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Blacklist seizoen 8 op Netflix?

Wanneer komt The Blacklist seizoen 8 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat The Blacklist terugkeert voor een nieuw seizoen. Seizoen 8 werd op 20 februari 2020 besteld en ging op 13 november 2020 van start in de Verenigde Staten. Maar wanneer mogen we de afleveringen op Netflix verwachten? We kunnen door naar het verleden te kijken nu alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode.

Raymond Reddington

Raymond Reddington is een briljante voortvluchtige die het plan heeft om samen te werken met de FBI. Er is echter maar één iemand werkzaam bij de FBI waar hij mee samen wil werken: Elizabeth Keen alias Liz. De twee gaan een bijzondere samenwerking aan waarbij Red zijn kennis om uit handen te geven nu projecteert op andere voortvluchtigen.

Wanneer komt The Blacklist seizoen 8 op Netflix?

Wanneer komt The Blacklist seizoen 8 op Netflix? Nog voordat het zevende seizoen van The Blacklist werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix, werd al duidelijk dat er ook een achtste seizoen komt. Voor de release van seizoen 8 kunnen we al een voorzichtige inschatting doen. Al blijft het afwachten tot Netflix daar zelf officiële uitspraken over doet.

Het zevende seizoen van The Blacklist werd tussen 4 oktober 2019 en 15 mei 2020 uitgezonden in de Verenigde Staten. Vervolgens kwam het volledige zevende seizoen in maart 2021 op Netflix. Het is dan ook niet ondenkbaar dat seizoen 8 ergens in 2022 op Netflix komt. Dat blijkt te koppen, want vanaf 13 maart is het zover. Tot die tijd aan de slag met soortgelijke series? Denk dan ook eens aan het meer onbekende Guilt, The Crime of Bloodline.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Blacklist seizoen 8 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?