Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Blacklist seizoen 9 op Netflix?

Wanneer komt The Blacklist seizoen 9 op Netflix? The Blacklist is in de Verenigde Staten alweer toe aan zijn negende seizoen. Het goede nieuws is dan ook dat we alvast uit kunnen kijken naar The Blacklist seizoen 9. Maar wanneer mogen we de afleveringen op Netflix verwachten? Door naar het verleden te kijken, kunnen we alvast een aardige schatting doen wat betreft de releaseperiode van The Blacklist seizoen 9 op Netflix.

Raymond Reddington

In The Blacklist staat Raymond Reddington centraal. Hij is een briljante voortvluchtige die het plan heeft om samen te werken met de FBI. Daaraan stelt hij wel een blenagrijke voorwaarde. Hij wil alleen samenwerken met de FBI als dat is met Elizabeth Keen/Liz. Het wordt een bijzondere samenwerking voor de twee waarbij Red zijn opgedane kennis gebruiken op andere voortvluchtigen.

Wanneer komt The Blacklist seizoen 9 op Netflix?

Wanneer komt The Blacklist seizoen 9 op Netflix? Nog voordat het achtste seizoen van The Blacklist op Netflix te bekijken was, werd in Amerika al een negende seizoen uitgezonden. Voor de release van seizoen 9 van The Blacklist op Netflix valt ook alvast een voorzichtige schatting te doen. In het verleden zat namelijk een duidelijke lijn in de releasemaand van The Blacklist op Netflix.

Zo werd het zevende seizoen van The Blacklist tussen 4 oktober 2019 en 15 mei 2020 uitgezonden in Amerika. Seizoen 7 kwam vervolgens in maart 2021 naar Netflix. Bij seizoen 8 gebeurde hetzelfde. Dat seizoen werd tussen januari en juni 2021 uitgezonden in de Verenigde Staten en kwam in maart 2022 naar Netflix. Seizoen 9 is tussen oktober 2021 en maart 2022 uitgezonden in Amerika. The Blacklist seizoen 9 verwachten we dan ook in maart 2023 op Netflix. Tot die tijd aan de slag met soortgelijke series? Denk dan ook eens aan het meer onbekende GuiltThe Crime of Bloodline.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Blacklist seizoen 9 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?