Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Bletchley Circle: San Francisco seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Bletchley Circle: San Francisco seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de reeks staat sinds september 2019 op Netflix. Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er ook een vervolg komt van de dramaserie. We mogen dan ook uitkijken naar een tweede seizoen van The Bletchly Circle: San Francisco.

Dramaserie

The Bletchley Circle: San Francisco is een Britse en Canadese co-productie en een spin-off van de Britse miniserie The Bletchley Circle, die ook te zien is op Netflix. De serie volgt Millie en Jean terwijl ze naar San Francisco reizen. Ze gebruiken hun kwaliteiten om codes te kraken om een serie moorden op te lossen in de Amerikaanse stad.

Wanneer komt The Bletchley Circle: San Francisco seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Bletchley Circle: San Francisco seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van The Bletchley Circle: San Francisco is een groot succes geworden. In april 2019 werd dan ook bekend dat er een tweede seizoen werd besteld. De opnames daarvan gaan eind 2019 van start om de serie in 2020 uit te kunnen zenden.

In Nederland lijken we wat langer geduld te moeten hebben. Het eerste seizoen van de reeks werd in de zomer van 2018 uitgezonden bij het Engelse ITV. Pas een jaar later verschenen de afleveringen vervolgens op Netflix. Voor seizoen 2 moeten we mogelijk rekening houden met een release op Netflix in 2021.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Bletchley Circle: San Francisco seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?