Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Bold Type seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt The Bold Type seizoen 5 op Netflix? Netflix is erin geslaagd om vier seizoenen van The Bold Type per 1 maart 2021 naar zijn streamingdienst te halen. Ondertussen wordt in de Verenigde Staten al even gewacht op het vijfde seizoen. De grote vraag is dan ook wanneer we seizoen 5 op Netflix mogen verwachten. Duidelijk is al wel dat dat vijfde seizoen het slotseizoen van de serie wordt.

Scarlet

The Bold Type draait om drie milenniumvrouwen uit New York City: Jane Sloan (Katie Stevens), Kat Edison (Aisha Dee) en Sutton Brady (Meghann Fahy). De drie beste vrienden werken voor het vrouwenblad Scarley. Ondertussen navigeren de jonge vrouwen hun leven in de grote stad, inclusief hun banen en romantische relaties. We worden meegenomen in de levens van het drietal.

Wanneer komt The Bold Type seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt The Bold Type seizoen 5 op Netflix? In januari 2021 werd bekend dat The Bold Type nog één keer terugkeert voor nieuwe afleveringen. Dat vijfde seizoen van de serie gaat in de lente van 2021 van start in de Verenigde Staten. De vraag is hoelang het vervolgens duurt tot de afsluitende zes afleveringen naar Netflix in Nederland komen.

Voor nu valt het lastig in te schatten wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met de nieuwe afleveringen. Netflix haalde de eerste vier seizoenen van de serie tenslotte vrij verrassend naar zijn streamingdienst. Mocht het ook een deal hebben gesloten voor seizoen 5, dan kunnen we daar misschien nog wel later in 2021 mee aan de slag. Het blijft echter afwachten tot Netflix daar zelf officiële uitspraken over doet. Als je The Bold Type leuk vindt, kijk dan ook Emily in Paris, Girl Boss, Workin’ Moms of You Me Her.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Bold Type seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?