Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Bridge seizoen 4 op Netflix?

Het vierde seizoen van The Bridge zal de laatste zijn over Saga Noren. Maar wanneer verschijnt The Bridge seizoen 4 op Netflix? De streamingdienst heeft de releasedatum van seizoen 4 inmiddels aangekondigd.

Saga Noren en Henrik Sabroe

In The Bridge draait het om de autistische Saga Noren. Op sociaal vlak een ramp, maar de blondine is een fantastische rechercheur. Ze heeft alleen wel vertrouwen nodig van haar leidinggevende en juist dit viel in het derde seizoen weg. Haar voormalig partner Martin zit in de gevangenis en ze ging samenwerken met Henrik Sabroe om opnieuw een seriemoordenaar te pakken. Dat lukt, maar het vergt wel het uiterste van zowel Saga als Sabroe. Die blijkt namelijk een groot geheim met zich mee te dragen.

In The Bridge seizoen 4 zal dit geheim verder worden ontrafeld en is het de vraag in welke hoedanigheid Saga Noren terug zal keren. De vrouw en kinderen van Henrik zijn al jaren geleden verdwenen. Aan het einde van het derde seizoen werd de vrouw van Henrik teruggevonden, maar wat is er met zijn dochters gebeurd? Henrik leek samen met Saga op zoek te gaan naar antwoorden, maar opnieuw zorgen de zeer rechtlijnige gedachtes van Saga voor een breuk tussen de twee.

Seizoen 4 The Bridge: Every Saga Ends

Nu zijn we aanbeland bij het vierde seizoen van The Bridge en de teaser is onheilspellend. Every Saga Ends, wat een dubbele laag heeft. Er komt een einde aan de serie, dat is duidelijk… maar komt er ook een einde aan Saga Noren? Bekijk de teaser van The Bridge seizoen 4 alvast:

Wanneer komt The Bridge seizoen 4 op Netflix?

Tussen de eerste drie seizoenen van The Bridge zat steeds twee jaar, maar voor het slotseizoen is de tijd genomen. Kwam seizoen 3 in 2015 uit, pas in 2018 komt The Bridge seizoen 4 in Scandinavië op televisie. Netflix verraste door seizoen 4 ook razendsnel naar Nederland te halen. Op 1 januari komt het seizoen op Netflix.

Wil jij als eerste weten wanneer The Bridge seizoen 4 op Netflix komt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?