Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Chair seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Chair seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de nieuwe komische dramaserie The Chair is vanaf augustus 2021 te zien op Netflix, maar is er ook al een tweede seizoen aangekondigd? En zo ja, vanaf wanneer zijn de nieuwe afleveringen dan te zien op de streamingdienst?

The Chair

Actrice Sandra Oh is bekend geworden door haar rollen in Grey’s Anatomy en Killing Eve, maar daarnaast maakte ze ook onderdeel uit van de stemmencast van Raya en de Laatste Draak en was ze te zien in films als Under The Tuscan Sun en Sideways. Die actrice moeten we binnenhalen, moet Netflix gedacht hebben. En zo geschiedde met The Chair. Die komische dramaserie volgt Dr. Ji-Yoon Kim (Oh) in haar nieuwe rol als voorzitter van de afdeling ‘Engels’ aan de prestigieuze Pembroke University. Ji-Yoon wordt geconfronteerd met een unieke reeks uitdagingen als eerste vrouw die de afdeling voorzit en als één van de weinige gekleurde medewerkers van de universiteit.

Wanneer komt The Chair seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Chair seizoen 2 op Netflix? Of The Chair  terugkeert voor een tweede seizoen, is op dit moment nog niet bekend. Zo heel gek is dat natuurlijk niet, want Netflix wil eerst zien of de serie uitgroeit tot een hit… of niet. Gezien de cast van The Chair heeft de streamingdienst wel grote plannen met de show en dus zou het goed zo kunnen zijn dat er binnenkort een tweede seizoen aangekondigd wordt.

Een half jaar na de release van The Chair seizoen 1, kunnen we stellen dat er geen tweede seizoen komt van de serie. Sandra Oh vertelde daarover: “Niemand heeft me gebeld, dus ik denk dat dat niet gebeurt. Ik zou het geweldig hebben gevonden, omdat ik denk dat er nog veel meer materiaal en thematiek is om te verkennen. Zeker omdat het publiek nu al kennis heeft gemaakt met de personages.” Ben jij op zoek naar vergelijkbare series? Misschien vind je wat je zoekt bij Virgin River, Young Royals en/of Grace and Frankie.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Chair seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?