Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Circle seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt seizoen 2 van The Circle op Netflix? De realityserie heeft begin 2020 veel indruk gemaakt door de vernieuwende opzet en bijzondere personages. Komt er een vervolg, of misschien wel een totaal nieuwe serie op Netflix? Het antwoord daarop is duidelijk: Er komt een vervolg.

Chatten in The Circle

Acht mensen zitten in een flatgebouw allemaal in hun eigen woning. Ze hebben contact met elkaar, alleen enkel via chats. Het enige dat je van de anderen weet is een profielfoto en een paar zinnen tekst. Alsof je dus met iemand in gesprek bent op social media. De vraag is echter, spreek je wel echt met degene waarmee je denkt dat je chat? Want er zijn ook catfishes aanwezig!

Door middel van de rol van influencer – de meest populaire spelers – worden er ook kandidaten weggestuurd. Er worden spellen gedaan en het wordt helemaal boeiend zodra mensen anoniem teksten mogen plaatsen. Want dan worden de echte vragen pas gesteld. Het is een bijzonder project, wat tegelijkertijd goed de gevaren van social media aanstipt. En vooral: onwijs leuke televisie oplevert.

Wanneer komt The Circle seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Circle seizoen 2 op Netflix is dan ook een logische vraag. Daarover bleef de streamingdienst lange tijd stil totdat er in maart 2021 eindelijk duidelijkheid kwam over de toekomst van The Circle. De serie keert namelijk op woensdag 14 april terug met nieuwe afleveringen. Vanaf dan kunnen we iedere woensdag aan de slag met nieuwe episodes. Op 5 mei volgt uiteindelijk de finale. Ondertussen aan de slag met een andere realityseries? Denk eens aan Too Hot To Handle of Love is Blind.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Circle seizoen 2 Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?