Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Crown seizoen 3 op Netflix?

Het is niet de vraag of, maar wanneer The Crown seizoen 3 op Netflix te zien zal zijn. De streamingdienst moet het derde seizoen nog wel bevestigen, maar gezien de populariteit van de reeks en de verhalen die er nog te vertellen zijn over Queen Elizabeth II kunnen nieuwe seizoenen niet uitblijven.

Peperduur

Voor The Crown zijn kosten noch moeite gespaard. Het is één van de duurste producties die door Netflix gemaakt is. Dat is ook wel terug te zien in de details van de series. Alles lijkt te kloppen. Het decor, de kostuums én de cast stralen perfectie uit.

Al twee seizoenen lang wordt er gesmuld van de verhalen over het Britse koningshuis. Het tweede seizoen, dat sinds 8 december 2017 beschikbaar is op Netflix, wordt zo mogelijk nog hoger ingeschat dan het eerste deel. Reden genoeg om uit te kijken naar seizoen 3 dus.

The Crown seizoen 3 op Netflix

Wanneer The Crown seizoen 3 op Netflix te zien zal zijn moet nog bekend gemaakt worden door de streamingdienst. Voor de eerste twee seizoenen greep Netflix de wintermaanden aan voor de releases en op de één of andere manier past dat ook wel bij de serie. Enerzijds vanwege de grauwe, treurige verhalen van Queen Elizabeth II en anderzijds past het koude winterweer ook bij het klimaat van het Verenigd Koninkrijk. Seizoen 1 verscheen op 4 november 2016 en seizoen 2 van The Crown dus op 8 december 2017.

Of het Netflix ook lukt om The Crown seizoen 3 rond deze periode in 2018 uit te brengen hangt af van de productie. Er gaat veel tijd zitten in de opnames van een seizoen en ook de montages vergen veel tijd. Mocht Netflix hier begin 2018 al mee beginnen, dan is een releasedatum in november/december 2018 van The Crown seizoen 3 realistisch. Overigens zullen er in dat derde seizoen wel een aantal wijzigingen in de cast doorgevoerd worden. In ieder seizoen wordt namelijk een periode uit het leven van Queen Elizabeth uitgelicht. Claire Foy vervulde haar rol als koningin met verve, maar door de tijdsprong voor seizoen 3 is er een oudere actrice nodig. Daarvoor is Olivia Colman naar verluidt al voor gecast.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als er meer bekend is over The Crown seizoen 3? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?