Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Crown seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt The Crown seizoen 4 op Netflix? Gelukkig was er voor de release van het derde seizoen al goed nieuws te melden wat betreft de serie. Er is namelijk ook een vierde seizoen besteld en we lijken al een voorzichtige schatting te kunnen doen wat betreft releaseperiode voor dat vierde seizoen.

The Crown

In The Crown volgen we het levensverhaal van Queen Elizabeth. Vanaf het derde seizoen is gekozen voor een compleet nieuwe cast, omdat er een nieuw decennium wordt belicht. Die cast keert ook terug voor het vierde seizoen. In het derde en vierde seizoen wordt de periode van de Koude Oorlog paranoia belicht.

We zien hoe Elizabeth en de royels zich moeten aanpassen aan een nieuwe, vrijere, maar ook turbulente wereld in een land waar een snel veranderend politiek klimaat aan de orde van de dag is.

Wanneer komt The Crown seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt The Crown seizoen 4 op Netflix? Het ziet ernaar uit dat we niet lang hoeven te wachten tot ook het vierde seizoen verschijnt. Gezien de cast van seizoen 3 ook direct werd gecontracteerd voor een vierde seizoen, is de productie in één keer doorgegaan. Gezien tussen het eerste en tweede seizoen ook slechts een jaar zat, lijken we het vierde seizoen ergens aan het eind van 2020 op Netflix te mogen verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Crown seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?