Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Crown seizoen 6 op Netflix?

Na de release van het vijfde seizoen van The Crown blijft er maar één vraag over: Wanneer komt The Crown seizoen 6 op Netflix? Duidelijk is alvast dat fans zich in ieder geval op mogen maken voor een zesde seizoen. Alhoewel daar lange tijd twijfels over waren, werd nog voor de release van seizoen 5 duidelijk dat er ook een zesde seizoen zou komen.

Door na de releasedata te kijken van de afgelopen vijf seizoenen, kunnen we ook alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode van The Crown seizoen 6. In dit artikel vind je alles wat we weten over wanneer het zesde seizoen van The Crown op Netflix staat.

➡️ Lees ook: Alles wat we al weten over The Crown seizoen 6

Het Britse Koningshuis

The Crown is sinds zijn start in 2016 uitgegroeid tot een ware hitserie op Netflix. In de serie draait het om koningin Elizabeth II die als jonge pasgetrouwde vrouw wordt geconfronteerd met het leiden van ’s werelds beroemdste monarchie. Het Britse rijk is in verval, maar een nieuw tijdperk breekt aan. Zo worden we meegenomen naar de gebeurtenissen die de tweede helft van de twintigste eeuw vorm gaven en de rol van het Britse koningshuis.

Wanneer komt The Crown seizoen 6 op Netflix?

Lange tijd was de releasedatum voor The Crown seizoen 6 op Netflix onbekend. Maar daar is nu verandering in gekomen. Netflix heeft ervoor gekozen om het slotstuk in twee stukken te knippen. Het eerste deel verschijnt op 16 november op Netflix, terwijl het tweede deel op 14 december verschijnt. De verdeling van afleveringen is vier om zes.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Crown seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?