Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The End of the F***ing World seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The End of the F***ing World seizoen 3 op Netflix? The End of the F***ing World verscheen in 2018 voor het eerst en even werd gedacht dat het na één seizoen klaar zou zijn voor de reeks. Dat was echter niet het geval. De grote vraag is nu vooral of er nog een derde seizoen komt en wanneer we die eventueel mogen verwachten. Het ziet er naar uit dat dit niet gaat gebeuren.

The End of the F***ing World

In The End of the F***ing World draait het om James en Alyssa. De twee gaan samen op een bizarre reis, maar Alyssa weet niet dat James eigenlijk alleen van plan is om haar te vermoorden. Hij doet dan ook alsof hij haar leuk vindt, maar ondertussen heeft hij een heel ander plan voor ogen.

Wanneer James Alyssa echter steeds beter leert kennen, is het de vraag of hij nog wel in staat is om haar te vermoorden. Uiteindelijk loopt het eerste seizoen op tragische wijze af, waarop er in het tweede seizoen een sprong in de tijd wordt gemaakt.

Wanneer komt The End of the F***ing World seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The End of the F***ing World seizoen 3 op Netflix? Helaas lijkt er geen toekomst te zijn voor The End of the F***ing World. Het eerste seizoen van de reeks werd op 5 januari 2018 toegevoegd aan het aanbod van Netflix, terwijl de afleveringen al in oktober werden uitgezonden bij Channel 4. Pas meer dan een half jaar later werd bekend dat er toch een tweede seizoen zou worden besteld. Dat tweede seizoen verscheen vervolgens pas in november bij de streamingdienst.

Waar fans misschien graag een derde seizoen zien verschijnen van de reeks, kijken de makers daar anders tegenaan. Het tweede seizoen was een afgerond verhaal en er zijn dan ook geen open lijntjes meer. Voor maker Charlie Covell is dit dan ook de afsluiting.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The End of the F***ing World toch een derde seizoen op Netflix krijgt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?