Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Expanse seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Expanse seizoen 3 op Netflix? Het derde seizoen van de sci-fi-serie is inmiddels in volle gang in de Verenigde Staten. De grote vraag is dan ook wanneer we de serie in Nederland op Netflix kunnen verwachten. Buiten de USA biedt Netflix deze serie in een aantal landen namelijk aan als Netflix Original, zo ook in Nederland.

Verre toekomst

The Expanse is één van de sci-fi-series van Netflix. In het verhaal worden we meegenomen in een verre toekomst. Daarin zien we hoe drie verschillende personen op het spoor komen van een intergalactische samenzwering. In het derde seizoen staat een oorlog centraal, waarbij elke concurrerende entiteit wil strijden om de macht. Meer dan ooit bereikt de missie om het geheim van de protomolecuul te ontgrendelen een hoogtepunt. Elke gemaakte beslissing kan het overleven van het zonnestelsel in gevaar brengen.

Wanneer komt The Expanse seizoen 3 op Netflix?

De uitzendingen van The Expanse in de Verenigde Staten zijn inmiddels in volle gang bij Syfy. Sinds 11 april is het seizoen daar gestart. Ook in Nederland kunnen we seizoen 3 op Netflix verwachten, onder het mom van een Netflix Original. We zullen echter wel nog even geduld moeten hebben. Gemiddeld moeten we zo’n zes maanden wachten op een nieuw seizoen van The Expanse. In dat geval moeten we rekening houden met een release van The Expanse seizoen 3 op Netflix in oktober 2018.

Wil je op de hoogte gebracht worden als The Expanse seizoen 3 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?