Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Flash seizoen 6 op Netflix?

The Flash Netflix seizoen 5

Wanneer komt The Flash seizoen 6 op Netflix? Gelukkig is al duidelijk dat The CW een nieuw seizoen heeft besteld van The Flash. Ook weten we al wanneer dat zesde seizoen wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

The Flash

The Flash is één van de titels van The CW die we razendsnel op Netflix kunnen verwachten door een samenwerking tussen beide partijen. Binnen een paar dagen na de uitzending in de Verenigde Staten worden nieuwe afleveringen van The Flash toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

In de DC-serie The Flash kijken we mee met een forensisch expert die na een coma erachter komt dat hij over verbazingwekkende nieuwe krachten beschikt. Hij besluit zijn krachten in te zetten om de stad te beschermen tegen kwaad.

Wanneer komt The Flash seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt The Flash seizoen 6 op Netflix? The CW heeft een aardig vast rooster wat betreft de releasedatums van de DC-series. De afgelopen jaren werden nieuwe seizoenen telkens toegevoegd in oktober. Ook het zesde seizoen van The Flash gaat in oktober van start. Op 8 oktober wordt de eerste aflevering uitgezonden bij The CW. Naar verwachting wordt de aflevering één dag later, op 9 oktober, toegevoegd aan Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Flash seizoen 6 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!