Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Flash seizoen 6 op Netflix?

The Flash Netflix seizoen 5

Wanneer komt The Flash seizoen 6 op Netflix? Het is nog onduidelijk wanneer we aan de slag kunnen met het nieuwste seizoen van de reeks. Door te kijken naar het verleden kunnen we echter wel een voorzichtige schatting doen.

The Flash

The Flash is één van de titels van The CW die we razendsnel op Netflix kunnen verwachten door een samenwerking tussen beide partijen. Binnen een paar dagen na de uitzending in de Verenigde Staten worden nieuwe afleveringen van The Flash toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

In de DC-serie The Flash kijken we mee met een forensisch expert die na een coma erachter komt dat hij over verbazingwekkende nieuwe krachten beschikt. Hij besluit zijn krachten in te zetten om de stad te beschermen tegen kwaad.

Wanneer komt The Flash seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt The Flash seizoen 6 op Netflix? The CW heeft een aardig vast rooster wat betreft de releasedatums van de DC-series. Sinds seizoen 4 gaan de nieuwe seizoenen van The Flash in oktober van start, net als een aantal andere superheldenseries van de zender. Dat lijkt ook te gaan gebeuren bij het zesde seizoen. In dat geval kunnen we in oktober 2019 aan de slag met nieuwe afleveringen van The Flash.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Flash seizoen 6 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!