Laatste nieuws over Netflix

The Good Cop seizoen 2 komt niet op Netflix

The Good Cop seizoen 2 komt niet op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we geen tweede seizoen van de serie hoeven te verwachten. De serie is al na één seizoen gecanceld door Netflix.

The Good Cop

In The Good Cop zien we hoe Tony Danza in de huid kruipt van Tony Sr., een in ongenade gevallen, voormalige NYPD-officier die de regels aan zijn laars lapt. Hij woont samen met zijn zoon Tony Jr., een serieuze, obsessief eerlijke NYPD detective die wel altijd de regels volgt. Dit eigenaardige koppel worden onofficiële partners van elkaar als Tony Sr. zijn te voorzichtige zoon advies biedt over alles: van het omgaan met verdachten tot het omgaan met vrouwen.

The Good Cop seizoen 2 komt niet op Netflix

Een paar maanden na de release van het eerste seizoen van The Good Cop, heeft Netflix bekendgemaakt dat er geen vervolg meer komt. Daarmee kunnen we dan ook stellen dat seizoen 1 niet het succes heeft gebracht als we gehoopt hadden. Het blijft dan ook bij de tien zaken die behandeld zijn in seizoen 1 van The Good Cop, nieuwe afleveringen worden er niet besteld.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Good Cop seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?