Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Innocence Files seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Innocence Files seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van de documentaireserie. Toch is het niet ondenkbaar dat The Innocence Files terugkomt voor een tweede seizoen. Mocht dat gebeuren, dan is het wel nog even de vraag wanneer dat gebeurt.

The Innocence Files

In The Innocence Files worden we meegenomen naar acht individuele zaken. Al die zaken hebben één ding gemeen: iemand heeft jarenlang onterecht in de gevangenis gezeten. Het Innocence Project, bestaande uit een grote groep vrijwilligers, werkt dag en nacht door om te bewijzen dat deze mensen onschuldig zijn.

Wanneer komt The Innocence Files seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Innocence Files seizoen 2 op Netflix? Het is niet ondenkbaar dat de documentaireserie in de toekomst terugkeert. Er zijn tenslotte nog genoeg mensen die onschuldig gevangen zitten. Er kan dan ook maar zo gewerkt worden aan een vervolg waarin we mee worden genomen naar nieuwe zaken.

Voordat Netflix daar een beslissing over neemt, zullen we echter eerst af moeten wachten hoe het eerste seizoen van de reeks wordt ontvangen. De streamingdienst wacht tegenwoordig een paar maanden voordat meer bekend wordt over de toekomst. Mocht er een vervolg komen van The Innocence Files, dan lijken we dat vervolg niet voor 2021 op Netflix te hoeven verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Innocence Files seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?