Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Irregulars seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Irregulars seizoen 2 op Netflix? De verwachtingen voor de nieuwe Sherlock spin-off waren hoog. Zo hoog dat het er voor de release van The Irregulars al naar uit zag dat er een tweede seizoen zou komen. Zo was er zelfs al een datum geprikt voor de opnames van nieuwe afleveringen. Toch besloot Netflix de serie na één seizoen te annuleren.

The Irregulars

Het herenpand van Sherlock Holmes aan Baker Street in Londen is voor de fans van Sherlock inmiddels wel bekend. Maar in The Irregulars gaat het er anders aan toe. Deze serie vertelt het verhaal van een groepje buurtgenoten van de speurneus. We worden meegenomen naar de verhalen van Ben, Jessie, Billy, Spike en Leo die in de 19e eeuw een hard bestaan leiden op de straten van de Engelse hoofdstad. Ze zullen de nodige misdaden moeten zien op te lossen en daar komt zo nu en dan ook een bovennatuurlijk tintje bij kijken.

Wanneer komt The Irregulars seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Irregulars seizoen 2 op Netflix? Nog voor de release van het eerste seizoen van The Irregulars waren de verwachtingen al torenhoog. Op verschillende sites werd dan ook meteen geschreven dat er ook een tweede seizoen zou komen van de Sherlock spin-off.

Dat blijkt echter niet het geval te zijn. Netflix heeft na tegenvallende reacties op het eerste seizoen toch besloten de stekker uit de serie te trekken. Het blijft dan ook bij één seizoen. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met een hoop soortgelijke titels. Denk eens aan Sherlock Holmes of Enola Holmes.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Irregulars seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?