Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Kominsky Method seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Kominsky Method seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van The Kominsky Method is sinds 16 november te bekijken via de streamingdienst en nu is het de grote vraag wanneer we het tweede seizoen mogen verwachten. Netflix maakte in augustus 2019 bekend dat seizoen 2 vanaf 26 oktober te bekijken is.

The Kominsky Method

In The Kominsky Method draait het om twee oude beste vrienden: Sandy Kominsky, een man die bekend werd als acteur en nu zijn geld verdient als acteercoach, en Norman Newlander. De twee hebben hun humor nog altijd niet verloren, maar krijgen wel last van prostaatklachten. Ze helpen elkaar door de ups en downs van het ouder worden heen.

The Kominsky Method is een nieuw project van Chuck Lorre voor Netflix. Een eerder project van hem, Disjointed, pakte beduidend minder goed uit. Met The Kowinsky Method krijgt het brein achter Two and a Half Men en The Big Bang Theory een nieuwe kans. Hoofdrollen zijn er in de serie voor Michael Douglas en Alan Arkin.

Wanneer komt The Kominsky Method seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Kominsky Method seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft een akkoord bereikt met de makers van The Kominsky Method voor een tweede seizoen. Lange tijd was er gesteggel omtrent het aantal afleveringen. Waar de streamingdienst hoopte op dertien nieuwe afleveringen, wilde hoofdrolspeler Michael Douglas het wat korter houden. Uiteindelijk is een akkoord bereikt over acht nieuwe afleveringen. De opnames gingen januari 2019 van start. Vanaf 26 oktober kunnen we aan de slag met The Kominsky Method seizoen 2.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Kominsky Method seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?