Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 3 op Netflix?

The Last Kingdom Netflix

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 3 op Netflix? Het derde seizoen van de serie is inmiddels in productie en het uitkijken naar dat seizoen kan inmiddels dan ook beginnen. Voor het derde seizoen zijn overigens wel wat wijzigingen gekomen. Zo is Netflix niet meer de co-producer, maar nu de volledige producer van de serie. Voorheen was dat nog samen met BBC.

The Last Kingdom

The Last Kingdom is een Britse historische televisieserie, gebaseerd op de boekenreeks ‘The Saxon Stories van Bernard Cornwell. Deense Vikingen teisteren Engeland. Berovingen en plunderingen zijn aan de orde van de dag. Je kijkt mee met Uhtred of Bebbanburg. Wie de bloederige gevechten gaat winnen is de vraag.

Uhtred wordt ontvoerd en meegenomen door de Vikingen. Eenmaal in Denemarken is hij genoodzaakt de gebruiken van de Deense Vikingen over te nemen. Als hij eenmaal alles op orde lijkt te hebben, staat Uhtred voor een lastige keuze.

Waneer komt The Last Kingdom seizoen 3 op Netflix?

De eerste aflevering van de serie werd op 10 oktober 2015 door BBC America uitgezonden. Het eerste seizoen kende acht afleveringen. Seizoen twee werd mede geproduceerd door Netflix. Op 16 maart 2017 was de eerste aflevering van dat seizoen te zien op BBC Two in Groot-Brittannië. Sinds medio mei is dit volledige seizoen ook op Netflix te vinden.

In april werd tevens bekend dat Netflix werkt aan een derde seizoen van The Last Kingdom. In tegenstelling tot de eerste twee seizoenen krijgt het derde seizoen niet acht, maar tien afleveringen. Nu Netflix de serie in zijn ééntje produceert, kunnen we razendsnel aan de slag met het derde seizoen. Seizoen 3 wordt op 19 november op Netflix verwacht. De Nederlandse acteur Tygo Gernandt heeft een rol te pakken. Het is alleen nog niet bekend wanneer het seizoen in Nederland wordt toegevoegd, aangezien Netflix aangeeft dat de lancering niet geldt voor diverse Europese landen waaronder Nederland.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Last Kingdom seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!