Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Lawyer / Advokaten seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Lawyer / Advokaten seizoen 2 op Netflix? Netflix plaatste op 1 september verschillende Scandinavische series online op zijn streamingdienst. Een daarvan was The Lawyer. Het eerste seizoen van de reeks werd toegevoegd, maar inmiddels is de thrillerserie in Scandinavië al voorzien van een tweede seizoen. Maar wanneer mogen we die afleveringen op Netflix verwachten?

Scandinavische serie

Wanneer Frank Nording achter de waarheid komt over de dood van zijn ouders, ontrafelt zijn wereld. Hij komt erachter dat ze vermoord zijn door leiders in de criminele onderwereld van Kopenhagen. Het gaat om Thomas Waldman, de grootste klant van zijn bedrijf. De slimme advocaat gaat op zoek naar gerechtigheid.

Wanneer komt The Lawyer / Advokaten seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Lawyer / Advokaten seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de Zweeds-Deense thrillerserie werd op 1 september toegevoegd aan het aanbod. Dat eerste seizoen werd in 2018 uitgezonden in Scandinavië. Twee jaar later, in 2020, werd het tweede seizoen van The Lawyer uitgezonden.

Wanneer seizoen 2 op Netflix komt, is nog even de vraag. De streamingdienst kocht tenslotte heel verrassend het eerste seizoen van The Lawyer aan. Het is dan ook onduidelijk om aan te geven wanneer de afleveringen naar Netflix komen. Toch is het niet ondenkbaar dat dat nu snel gaat gebeuren, maar het blijft wachten tot Netflix daar officiële uitspraken over doet. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan The Truth Will Out of Springvloed.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Lawyer seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?