Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Legend of Korra op Netflix?

Wanneer komt The Legend of Korra op Netflix? Helaas heeft Netflix nog niets bekend gemaakt over de komst van De Legende van Korra naar Netflix. Toch valt het niet uit te sluiten dat we binnenkort mogelijk aan de slag kunnen met de reeks. The Legend of Korra werd tenslotte uitgezonden bij Nickelodeon en juist van die zender verschijnen de laatste tijd steeds meer series online op Netflix.

De Legende van Korra

De Legende van Korra werd in 2012 voor het eerst uitgezonden door Nickelodeon. Voor de nieuwe serie is een tijdsprong gemaakt van zeventig jaar. De oorlog is voorbij en Avatar Aang is inmiddels overleden. We zien hoe de tiener Korra op pad gaat om Luchtsturen aan te leren. Daarvoor moet ze naar de enige Luchtmeester ter wereld.

Wanneer komt The Legend of Korra op Netflix?

Wanneer komt The Legend of Korra op Netflix? Helaas heeft Netflix nog geen officiële uitspraken gedaan over de komst van The Legend of Korra naar Netflix. Toch is het niet ondenkbaar dat de reeks spoedig wordt toegevoegd aan het aanbod. De streamingdienst is namelijk zonder aankondigingen series van Nickelodeon aan het toevoegen aan de streamingdienst. Zo verscheen eerder al Avatar: The Last Airbender op Netflix. De opvolger daarvan verschijnt mogelijk binnenkort dus ook op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Legend of Korra op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?