Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Lincoln Lawyer seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Lincoln Lawyer seizoen 3 op Netflix? Met Manuel Garcia-Rulfo in de hoofdrol werd het debuut zeer snel verlengd. De verwachting is dat dit opnieuw zal gaan gebeuren, maar een bevestiging van Netflix laat nog wel op zich wachten. Zodra dit het geval is kunnen we inschatten wanneer The Lincoln Lawyer seizoen 3 op Netflix zal verschijnen.

Michael Connelly

De serie The Lincoln Lawyer is gebaseerd op de boeken van Michael Connolly. Er werd in 2011 al eens een film gemaakt met Matthew McConaughey in de hoofdrol. Dit botst niet met de serie, want er worden telkens verschillende boeken verfilmd. In totaal zijn er zes boeken verschenen, waarvan de laatste in 2020. Gezien het succes van de serie is een vervolg niet uitgesloten. Daarnaast is er een nauwe band met een ander succesvol personage.

Mickey Haller en Harry Bosch

Michael Connelly heeft namelijk ook de boeken over Harry Bosch op zijn naam staan. Hiervan is op Amazon Prime Video een serie verschenen die eveneens zeer succesvol is. Mickey Haller komt in drie boeken van Bosch voor als advocaat, waar Bosch op zijn beurt dus weer in drie boeken van Haller voorkomt.

The Fifth Witness, Het recht om te Zwijgen

In het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer zagen we het vierde boek verfilmd: The Fifth Witness. In het Nederlands verscheen dit boek onder de titel Het recht om te zwijgen. Lisa Trammel is één van de klanten van Mickey. Ze wordt echter verdacht van moord als er een hoge medewerker van Lisa’s bank dood wordt aangetroffen op een parkeerplaats.

Wanneer komt The The Lincoln Lawyer seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Lincoln Lawyer seizoen 3 op Netflix? De reeks debuteerde in mei 2022 en ruim een jaar later is het dus al tijd voor het tweede seizoen. Het is wachten op groen licht van Netflix voor The Lincoln Laywer seizoen 3. De verwachting is dat deze spoedig zal komen. Dit vanwege een combinatie van goede kijkcijfers van de serie, relatief lage productiekosten en verhalen die al klaar liggen. Er zijn tenslotte nog meer boeken over Mickey Haller om te verfilmen.

Een groot vraagteken over de releasedatum zal wel de huidige schrijversstaking zijn in de Verenigde Staten. Pas wanneer deze is afgerond kan er weer worden gewerkt. En daarnaast liggen veel agenda’s van acteurs ook overhoop. Of een release wederom een ruim jaar later – in dit geval najaar 2024 – hierdoor realistisch is, valt te bezien. Er kan daardoor eerder rekening worden gehouden met begin 2025 voor The Lincoln Lawyer seizoen 3 op Netflix verschijnt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The Lincoln Lawyer op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?