Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Mechanism / O Mecanismo seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Mechanism / O Mecanismo seizoen 3 op Netflix? Netflix heeft op 10 mei het nieuwste seizoen van The Mechanism toegevoegd aan zijn aanbod. Het is nu afwachten of we in de toekomst nog een nieuw seizoen mogen verwachten.

The Mechanism

The Mechanism is afkomstig van de makers van Narcos. Met Elan Soares en José Padilha aan het roer kijken we in deze serie mee naar het grootste corruptieschandaal van Brazilië. Terwijl een kleine groep onderzoekers denkt te werken aan een zaak tegen witwassers, blijkt het al snel te gaan om een groot corruptienetwerk.

De grote vraag is of de onderzoekers wel door durven te zetten. Nu blijkt dat de daders uit alle lagen van de samenleving komen, kunnen de resultaten zeer grote gevolgen hebben. Het verhaal van de serie is losjes gebaseerd op het waargebeurde corruptieschandaal.

Wanneer komt The Mechanism / O Mecanismo seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Mechanism / O Mecanismo seizoen 3 op Netflix? Het is nog niet duidelijk of er nog een derde seizoen komt op Netflix. Vorige keer duurde het echter ook twee maanden voordat een nieuw seizoen werd aangekondigd. Mocht er nog een vervolg komen, dan lijken we die pas in 2020 te hoeven verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Mechanism / O Mecanismo seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?