Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The One seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The One seizoen 2 op Netflix? Of er nog een tweede seizoen komt van The One, is op dit moment nog niet bekend. Netflix wacht eerst af hoe het eerste seizoen van de sci-fi-serie wordt ontvangen voordat bepaald wordt of er ook een vervolg komt. Mocht de serie een goed cijfer ontvangen bij IMDb en terecht komen in de top 10, dan is de kans aanwezig dat er een vervolg komt.

Sci-fi

Wat als je slechts nog een eenvoudig mondstaafje nodig hebt om jouw perfecte partner te vinden? Een snelle DNA-test zorgt ervoor dat we erachter komen voor wie je genetisch gemaakt bent. Een DNA-onderzoek besluit een gewaagde nieuwe datingservice te ontwikkelen. Nu ontmoeten vijf mensen hun match, maar zelfs soul mates hebben geheimen. En sommige zijn schokkender en dodelijker dan anderen.

Wanneer komt The One seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The One seizoen 2 op Netflix? The One werd op vrijdag 12 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het is nog onduidelijk of het daarbij blijft of dat we in de toekomst nog aan de slag kunnen met een vervolg.

Gezien The One een gloednieuwe Britse serie is, zal Netflix ongetwijfeld eerst willen afwachten hoe het eerste seizoen wordt ontvangen voordat het een vervolg zal bestellen. Mocht er wel een tweede seizoen besteld worden, dan komen die nieuwe afleveringen waarschijnlijk pas ergens in 2022 op Netflix. Tijdens het wachten aan de slag met een soortgelijke serie? Denk ook eens aan Biohackers.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The One seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?