Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Princess Switch 3 op Netflix?

Wanneer komt The Princess Switch 3 op Netflix? Nog voor de release van het tweede deel van The Princess Switch werd al duidelijk dat er ook een derde deel zou komen. We kunnen nu alvast een voorzichtige schatting doen voor de release van The Princess Switch 3.

Kerstfilm

In The Princess Switch worden we meegenomen naar het verhaal van een banketbakster uit Chicago. Als ze een toekomstige prinses tegen het lijf loopt, hebben de twee het idee dat ze in de spiegel kijken. Ze lijken sprekend op elkaar en dus besluiten ze met elkaar te ruilen voor de kerstdagen. Het wordt echter lastig als beide dames verliefd worden. In het tweede deel zagen we hoe de twee elkaar moeten helpen als het niet soepel loopt in de liefde.

Wanneer komt The Princess Switch 3 op Netflix?

Wanneer komt The Princess Switch 3 op Netflix? Netflix maakte in november, nog voor de release van The Princess Switch: Switched Again, al bekend dat er een derde deel zou volgen van The Princess Switch 3. Gelukkig weten we ook al wanneer we dat derde deel ongeveer op Netflix mogen verwachten.

Het eerste deel van The Princess Switch werd eind 2018 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het tweede deel verscheen vervolgens op 19 november 2020. Het derde deel lijken we in november 2021 op Netflix te mogen verwachten. Vooral omdat de streamingdienst nu al ruimschoots op tijd bekend heeft gemaakt dat er een derde deel komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Princess Switch 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?