Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Protector seizoen 4 op Netflix?

The Protector Netflix

Wanneer komt The Protector seizoen 4 op Netflix? Met The Protector heeft Netflix een succesvolle Turkse Original te pakken. Van de reeks werden al drie seizoenen besteld en nu is het de vraag of er ook een vierde komt. Al bij de aankondiging van een derde seizoen van The Protector, ook wel bekend als Hakan: Muhafiz, werd duidelijk dat er ook een seizoen 4 zou volgen.

The Protector

In The Protector draait het om Hakan, vandaar dat de reeks in Turkije ook wel door het leven gaat onder de naam Hakan: Muhafiz. Op het eerste oog is Hakan een doodnormale jongen, maar dan ontdekt hij dat er toch iets bijzonders is. Hij blijkt bij een geheim genootschap te horen waarvoor hij een geheime missie moet vervullen. Zijn taak? Istanbul beschermen tegen onsterfelijke wezens.

Wanneer komt The Protector seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt The Protector seizoen 4 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de release van The Protector seizoen 4, maar we lijken niet lang te hoeven wachten. De opnames van seizoen 4 gingen namelijk gelijk na die van seizoen 3 van start. Door naar het verleden te kijken, kunnen we ook een voorzichtige schatting doen voor de releaseperiode van seizoen 4.

Zo verscheen het eerste seizoen van The Protector in december 2018 en was het in april 2019 raak voor seizoen 2. Het derde seizoen werd in maart 2020 gelanceerd. Op een vierde seizoen lijken we ook ongeveer een jaar te moeten wachten, maar mogelijk dat de afleveringen iets eerder verschijnen nu de opnames al zijn afgerond. Ondertussen aan de slag met andere Turkse series? Denk eens aan Avlu, Atiye of Kara Para Ask.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Protector seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!