Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Ranch deel 6 (seizoen 3B) op Netflix?

Wanneer komt The Ranch deel 6 – seizoen 3B – op Netflix? De Amerikaanse komedie is één van de series die door Netflix zelf geproduceerd is. Op 15 juni 2018 is The Ranch voorzien van een vijfde deel en nu is het wachten op deel 6. Over het meest recente deel zijn veel fans positief. Maar wanneer verschijnt Deel 6 van The Ranch?

The Ranch

The Ranch draait om de Bennett-familie. Na een mislukte carrière als football-speler keert Colt Bennett terug naar Colorado om zijn vader Beau te helpen op de ranch. Colt had echter een warmer welkom verwacht dan dat hij daadwerkelijk krijgt van zijn vader en broer. Het verleden blijft Colt hierdoor achtervolgen. Toch besluit Colt te blijven om te helpen op de ranch.

Het zit de familie Bennett totaal niet mee en het leven wordt constant op de kop gezet. Het ene moment komt dat door de terugkeer van een oude bekende en de volgende keer weer door een zwangerschap. Colt, Rooster, Beau en Abby weten er echter iedere keer weer een leuke draai aan te geven. Dat is echter niet altijd positief…

Serie gaat verder zonder Danny Masterson

Ook buiten de serie gaat het niet altijd goed. Zo heeft Netflix besloten om de samenwerking met Danny Masterson te stoppen. De vertolker van Rooster wordt verdacht van ongeoorloofd gedrag en daarom werd hij aan het einde van het vijfde deel uit de serie geschreven. Het moment dat Colt en Abby net getrouwd zijn, in een door een grote bosbrand verwoest huis moeten gaan wonen en hun kind op komst is.

Wanneer komt The Ranch seizoen 3B (deel 6) op Netflix?

Wanneer The Ranch seizoen 3B (deel 6) op Netflix komt, is nog even afwachten.  Netflix heeft nog niet bekend gemaakt wanneer dit deel aan het aanbod wordt toegevoegd. Dat deel 6 komt is wel al door Netflix bevestigd, de vraag is alleen wanneer.

Bij seizoen 2 werd het eerste deel in juni toegevoegd en volgde het tweede deel in december. Het kan maar zo zijn dat Netflix dat schema ook aanhoudt voor het derde seizoen. In dat geval kunnen we in december dus verder met nieuwe afleveringen van The Ranch.

Wil jij als eerste weten wanneer The Ranch seizoen 3B (deel 6) op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?