Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Real Housewives of Atlanta seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Real Housewives of Atlanta seizoen 3 op Netflix? Voor de fans van The Real Housewives kwam Netflix op 1 juni met een grote verrassing. De streamingdienst haalde twee seizoenen binnen van The Real Housewives of Atlanta, New York City en Beverly Hils. Maar of we ook snel aan de slag kunnen met een vijfde seizoen van de reeks uit Atlanta, is nog maar zeer de vraag.

Realityseries

Op 1 juni was het meteen raak voor heel wat nieuw reality aanbod op Netflix. Achtereenvolgens verschenen The Real Housewives of Atlanta, New York City en Beverly Hills. Tegelijkertijd was het ook raak voor Keeping Up With The Kardashians.

In The Real Housewives of Atlanat volgen we een aantal ambitieuze vrouwen die er alles aan doen om de balans te bewaren tussen hun sociale leven, hun carrière en hun moederschap. In de eerste seizoen volgen we NeNe Leakes, DeShawn Snow, Shereé Whitfield, Lisa Wu en Kim Zolciak-Biermann.

Wanneer komt The Real Housewives of Atlanta seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Real Housewives of Atlanta seizoen 3 op Netflix? Helaas heeft Netflix bij de release van The Real Housewives of Atlanta nog niets laten weten over de toekomst van de serie. We weten dan ook niet of de andere seizoenen uit de reeks ook spoedig op Netflix volgen. Het is dan ook nog niet te zeggen of en wanneer The Real Housewives of Atlanta seizoen 3 op Netflix verschijnt. Daarvoor moet de streamingdienst de rechten aankopen bij Bravo. Ondertussen kun je uiteraard wel aan de slag met New York City en Beverly Hills.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The Real Housewives of Atlanta seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?