Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Real Housewives of New York City seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Real Housewives of New York City seizoen 3 op Netflix? Netflix heeft de eerste twee seizoenen van The Real Housewives of New York City in huis gehaald. De reeks was voorheen te bekijken bij Bravo, maar nu ook terug te vinden in het aanbod van Netflix. Maar of het derde seizoen ook snel wordt toegevoegd, is onduidelijk.

Realityshows

Netflix slaagde erin om per 1 juni verschillende realityshows naar zijn streamingdienst te halen. Naast The Real Housewives of New York City verschenen ook diverse andere realityseries. Zoals Keeping Up With The Kardashians, Below Deck en Married to Medicine.

In The Real Housewives of New York City worden we meegenomen in de levens van een aantal ongelooflijk drukke en ambitieuze vrouwen uit Manhattan. Ze proberen sociale activiteiten, hun carrière en moederschap in balans te houden. In de eerste seizoenen volgen we onder meer Bethenny Frankel, Luann de Lesseps, Alex McCord, Ramona Singer en Jill Zarin.

Wanneer komt The Real Housewives of New York seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Real Housewives of New York City seizoen 3 op Netflix? De streamingdienst heeft nog niet bekendgemaakt of het ook de andere seizoenen van The Real Housewives aan gaat bieden. Het is afwachten of Netflix ervoor kiest om de rechten aan te kopen van de andere seizoenen. Er valt dan ook nog niets te zeggen over een eventuele releasedatum van The Real Housewives of New York seizoen 3.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The Real Housewives of New York City seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?