Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Stranded seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Stranded seizoen 2 op Netflix? Het is nog te vroeg om al iets te kunnen zeggen over de toekomst van The Stranded. Het eerste seizoen van de Thaise serie verscheen op donderdag 14 november op Netflix en het is ongetwijfeld afwachten hoe dat eerste seizoen wordt ontvangen voordat meer bekend wordt over een eventueel vervolg.

The Stranded

In de Thaise serie The Stranded zien we hoe een groep studenten van een eliteschool vast komen te zitten op een eiland dat verwoest is door een tsunami. Opgeven is geen optie, want dan kunnen ze het eiland nooit meer levend verlaten. Toch wordt het er niet makkelijker op als geheimzinnige krachten ervoor zorgen dat ze worden tegengewerkt.

Wanneer komt The Stranded seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Stranded seizoen 2 op Netflix? Over de toekomst van The Stranded is nog niets bekend. Netflix heeft tenslotte nog niets bekendgemaakt over de toekomst van de reeks, maar dat is niet gek. Zeker in het geval van Netflix Originals wacht de streamingdienst namelijk vaak met het aankondigen van nieuwe seizoenen totdat het weet hoe het eerste seizoen is ontvangen.

Het ziet ernaar uit dat dat nu ook gebeurt met de Thaise serie The Stranded. Mocht de reeks goed worden ontvangen en een seizoen 2 worden besteld, dan lijken we voor een tweede seizoen rekening te moeten houden met een release in 2020.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Stranded seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?