Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Netflix?

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Netflix? Nu de laatste afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead op Netflix zijn verschenen, mogen we uitkijken naar het elfde seizoen van de zombieserie. The Walking Dead keert nog één keer terug voor een elfde en tevens slotseizoen, maar wanneer kunnen we op Netflix aan de slag met de allerlaatste afleveringen van de reeks?

Zombieserie

Sinds 2010 is The Walking Dead een groot succes. De Amerikaanse serie vertelt het verhaal van een groep die proberen de wereld te redden van zombies. Na een zombie-apocalypse zijn er tenslotte niet veel overlevenden meer en degene die wel nog leven moeten nu zorgen dat de mensheid niet uitsterft.

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Netflix?

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Netflix? Helaas valt het op dit moment nog moeilijk te zeggen wanneer we aan de slag kunnen met The Walking Dead seizoen 11. Mede door de coronaperikelen valt het momenteel moeilijk in te schatten wanneer opnames plaats kunnen vinden. De verwachting voor nu is dat seizoen 11 ergens in 2022 uitgezonden gaat worden bij AMC.

Zolang Netflix dan nog een deal heeft met die partij, hoeven we op de streamingdienst niet lang te wachten tot de episodes daar verschijnen. Ondertussen aan de slag met andere zombieseries? Denk eens aan Black Summer of Z Nation.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Walking Dead seizoen 11 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?