Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 6 op Netflix?

The Walking Dead is één van de meest populaire series van het moment en ook The Walking Dead seizoen 6 is een succes geworden. Op Netflix zijn de eerste vijf seizoenen van The Walking Dead te zien en dus is het wachten op het moment waarop seizoen zes te zien kan zijn. In dit artikel geven we antwoord op die vraag.

Hoewel The Walking Dead een serie is waarin veel zombies te zien zijn is het niet een serie die alleen geschikt is voor de horrorliefhebber. Er wordt door een breed publiek naar TWD gekeken en dat komt waarschijnlijk omdat het verhaal van de serie ijzersterk is. De zombies spelen hierdoor een minder prominente rol, waardoor de serie voor meer mensen geschikt is. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat een groep mensen moet zien te overleven in een wereld vol zombies. Deze zijn ontstaan door een epidemie en wanneer een mens gebeten of gekrabd wordt door een zombie zal hij ook veranderen in een zombie.

The Walking Dead seizoen 6

Zoals gezegd draait The Walking Dead niet alleen maar om zombies en daarom blijft ook The Walking Dead seizoen 6 boeiend om naar te kijken. Maar wanneer kan er naar The Walking Dead seizoen 6 gekeken worden op Netflix in Nederland? De nieuwe reeks wordt sinds oktober 2015 uitgezonden in Amerika en loopt af op 4 april. In Nederland is TWD steeds een paar dagen na de uitzending in Amerika te zien op FOX. Het zal na de laatste aflevering van The Walking Dead seizoen 6 nog wel een tijd duren voordat de afleveringen te zien zullen zijn op Netflix.

Het is voorlopig zelfs afwachten of het zesde deel überhaupt op Netflix verschijnt. Een paar maanden geleden zou The Walking Dead eigenlijk uit het aanbod van Netflix verwijderd worden. De streamingdienst slaagde er ternauwernood in om de rechten te verlengen en uiteindelijk werd zelfs het vijfde seizoen toegevoegd. Het is nu dus afwachten of Netflix The Walking Dead in januari 2017 kan behouden én uitbreiden met het zesde seizoen. Voor januari 2017 wordt The Walking Dead seizoen 6 in ieder geval niet op Netflix verwacht.

Update september 2016: we hebben zeer goed nieuws ontvangen van Netflix! Het wachten op seizoen 6 van The Walking Dead duurt niet lang meer. The Walking Dead seizoen 6 verschijnt zelfs veel eerder dan aanvankelijk verwacht en gehoopt werd. Op 13 oktober 2016 is het nieuwste seizoen al te zien op Netflix. Het vijfde seizoen krijgt op de streamingdienst dus al binnen een jaar een vervolg. Nu hopen dat seizoen 7 van The Walking Dead me net zo weinig wachttijd wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Wil jij direct weten wanneer The Walking Dead verder gaat op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?