Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Timeless seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Timeless seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst heeft in Nederland de rechten over de serie die in de Verenigde Staten wordt uitgezonden bij NBC. Toch is nog niet duidelijk wanneer we het tweede seizoen van de serie in Nederland kunnen verwachten.

Timeless

Wanneer een experimentele tijdmachine wordt gestolen, hebben een geschiedenisdocent, een soldaat en een ingenieur de opdracht om de schuldige te vangen om er vervolgens achter te komen dat de dief van plan is om de Amerikaanse geschiedenis te herschrijven. Ook blijken ze allemaal een connectie te hebben met dat plan.

Wanneer komt Timeless seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Timeless seizoen 2 op Netflix? Het goede nieuws is alvast dat er in ieder geval een tweede seizoen is van Timeless. Alhoewel de serie eerder werd gecanceld door NBC, kwam de Amerikaanse zender daar na een paar dagen op terug en werd er alsnog groen licht gegeven om een tweede seizoen te maken. Wanneer we dat tweede seizoen bij Netflix kunnen verwachten, is echter nog één groot raadsel.

Zo werd het eerste seizoen van Timeless tussen oktober 2016 en februari 2017 uitgezonden bij NBC. Pas in oktober 2018 werd dat seizoen vervolgens toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Gezien de streamingdienst de laatste tijd echter wel meerdere seizoenen van NBC-series binnenhaalt zoals The Great News zou het maar zo kunnen dat seizoen 2 een stuk sneller volgt. Wat wel al bekend is, is dat het na het tweede seizoen ophoudt voor Timeless. Alhoewel er hier en daar nog wat geruchten waren dat Netflix de serie misschien wel zou redden, is dat niet gebeurd.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Timeless seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?