Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Tiny Pretty Things seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Tiny Pretty Things seizoen 2 op Netflix? Tiny Pretty Things is de nieuwste dramaserie van Netflix. De serie werd voor zijn release al vergeleken met grote titels als Black Swan en Pretty Little Liars, maar of er ook een vervolg komt is nog onduidelijk. Toch sluiten wij niet uit dat Tiny Pretty Things in de toekomst terugkeert voor een tweede seizoen.

Black Swan meets Pretty Little Liars

Met Tiny Pretty Things heeft Netflix een dramaserie te pakken die gebaseerd is op de gelijknamige roman van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. De tien afleveringen tellende serie neemt ons mee naar de wereld van een eliteballetschool. We volgen een groep tieners die de strijd met elkaar aangaan voor de beste rollen.

Een van de studentes merkt echter al snel dat ze terecht is gekomen in een wereld van leugens, verraad en moordende concurrentie als haar voorganger van een gebouwd blijkt te zijn afgeduwd. Door zijn synopsis werd Tiny Pretty Things voor zijn release al vergeleken met Black Swan en Pretty Little Liars.

Wanneer komt Tiny Pretty Things seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Tiny Pretty Things seizoen 2 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend of er een tweede seizoen komt van Tiny Pretty Things. De serie is een Netflix Original waardoor Netflix eerst kan afwachten hoe de titel wordt ontvangen alvorens bekend wordt of er ook een vervolg komt.

Gezien de verwachtingen van Tiny Pretty Things voor de release al hoog zijn, zou het ons niets verbazen dat het niet lang gaat duren tot er een tweede seizoen wordt besteld. De release daarvan zou eind 2021 of ergens in 2022 kunnen volgen. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Elite.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Tiny Pretty Things seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?