Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Titans seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Titans seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de DC-serie is sinds 11 januari te bekijken bij de streamingdienst. Duidelijk is al dat er ook een vervolg komt, maar het is nog onduidelijk wanneer we dat nieuwe seizoen bij Netflix kunnen verwachten.

Titans

Titans is één van de superhelden-series die bij Netflix te bekijken is. De streamingdienst werkte de laatste jaren samen met Marvel voor onder meer Jessica Jones, Daredevil en Luke Cage. Meerdere Marvel-series werden onlangs echter geannuleerd en in diezelfde periode werd een deal gesloten met Warner Bros voor een DC-serie genaamd Titans. Die serie is in de Verenigde Staten te bekijken bij DC Universe, een streamingdienst van DC.

In Titans kijken we mee naar een groep nieuwe superhelden. Robin, die vroeger over de schouder mee heeft kunnen kijken naar Batman, is de leider van de groep. Het is aan hem om uit de schaduw van Batman te stappen en de krachten te bundelen met Starfire, Raven en Beast Boy.

Wanneer komt Titans seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Titans seizoen 2 op Netflix? Terwijl het eerste seizoen nog werd uitgezonden bij DC Universe, werd al een tweede seizoen besteld. Het is dan ook duidelijk dat er sowieso nog twaalf nieuwe afleveringen komen. Wanneer we die in Nederland kunnen verwachten, is echter nog niet helemaal duidelijk. Vaak zit er ongeveer één jaar tussen twee seizoenen. In dat geval lijkt de serie begin 2020 terug te keren. Naar verwachting gebeurt dat dan opnieuw enkele weken nadat de serie in Amerika te zien is geweest.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Titans seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?