Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Titans seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Titans seizoen 3 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er een derde seizoen komt van Titans. De reeks is in de Verenigde Staten te bekijken bij DC Universe en dat netwerk maakte eind 2019 al bekend dat er een vervolg zou komen. Een releasedatum voor seizoen 3 is echter nog niet bekend, al kunnen we wel een voorzichtige schatting doen.

Titans

Afkomstig van DC kunnen we op Netflix aan de slag met de superheldenserie Titans. In de reeks kijken we mee naar een groep nieuwe superhelden. Robin kon vroeger meekijken over de schouder van Batman, maar is nu de leider van een nieuwe groep. In Ttians stapt hij samen met Starfire, Raven en Beast Boy uit de schaduw van Batman.

Wanneer komt Titans seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Titans seizoen 3 op Netflix? DC Universe heeft bekendgemaakt dat er een derde seizoen komt van Titans. Seizoen 3 werd eind 2019 besteld en wordt in de herfst van 2020 bij DC Universe verwacht. Daarna kan het wachten op de release op Netflix beginnen.

Helaas werd dat wachten op het derde seizoen veel langer dan eerder gehoopt. Waar eerst nog gedacht werd aan een release in januari 2021, is er uiteindelijk voor gekozen om het seizoen pas in december 2021 naar de streamingdienst te brengen. Op 8 december is het zover. In de tussentijd is Gotham een aanrader, eveneens over de wereld van Batman en Robin.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Titans seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?