Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean op Netflix?

Wanneer komt To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean op Netflix? Netflix heeft inmiddels twee films uit de To All The Boys-reeks in zijn assortiment. Het gaat om To All The Boys I’ve Loved Before en To All The Boys: P.S. I Still Love You. Bekend is al dat er met To All The Boys: Always and Forever Lara Jean ook een derde To All The Boys-film naar Netflix komt. Een releasedatum is nog niet bekend.

To All The Boys: Always and Forever Lara Jean

In To All The Boys I’ve Loved Before maakten we kennis met Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo). Het verhaal is gebaseerd op het boek van Lara Jean Covey. Daarin beschreef ze hoe een tiener in het geheim liefdesbrieven had geschreven naar alle jongens die ze ooit leuk vond.

Het was alleen niet de bedoeling dat die brieven ooit zouden worden verstuurd, totdat haar zusje daar verandering in brengt. Het bracht haar samen met Peter. In het tweede deel zagen we hoe de liefde gecompliceerd werd toen en oude vlam opdook in haar leven.

Wanneer komt To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean op Netflix?

Wanneer komt To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean op Netflix? Netflix heeft tot op heden nog geen uitspraken gedaan over de release van het derde deel van To All The Boys, maar we kunnen wel een voorzichtige schatting doen.

Zo ligt het in de lijn der verwachtingen dat Always and Forever Lara Jean in 2021 op Netflix verschijnt. De productie daarvan ging tenslotte al in augustus 2019 van start. Mogelijk dat Netflix tegen die tijd opnieuw kiest voor een release rond Valentijnsdag. Ondertussen aan de slag met andere romantische films? Denk dan eens een The Last Summer of The Kissing Booth.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?