Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt To The Lake seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt To The Lake seizoen 2 naar Netflix. De sci-fi serie is een verrassend succes op de streamingdienst. Het bewijst de internationalisering, want een Russische serie wordt niet zomaar een succes in Nederland. Toch stond To The Lake razendsnel in de toplijsten. Nu is het wachten op seizoen 2 van To the Lake.

To The Lake uit Rusland

Op Netflix is de serie onder de naam To The Lake te vinden, de originele Russische titel is Epidemiya. Dat is een zeer treffende titel, want het draait om een epidemie. Een heftig virus grijpt om zich heen in Moskou en zet deze stad volledig op zijn kop.  Een bekend gezicht in de reeks is Kirill Käro, hij vertolkt Sergey. Je kunt hem kennen van The Sniffer. Sergey woont veilig buiten de stad, maar gaat toch naar Moskou om zijn ex-vrouw en zoon te redden. En dat terwijl ze hem haten. Het is het begin van een familiedrama.

Wanneer komt To The Lake seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt seizoen 2 van To The Lake naar Netflix is een vraag die voor velen al snel opkomt. Het eerste seizoen bestaat tenslotte uit slechts acht afleveringen en laat voldoende voer voor een vervolg over. Daarvoor zijn wel wat valkuilen. Zo is To The Lake gebaseerd op het boek Vongozero. In het eerste seizoen is het volledige boek verteld.

Gebaseerd op het boek Vongozero

Wereldwijd is de serie gelanceerd in oktober 2020, maar de reeks is een klein jaar geleden al uitgezonden in Rusland. Netflix wist de rechten om To The Lake te mogen streamen snel te veroveren, alleen de productie lag ondertussen wel stil. Het was onduidelijk of er nog een seizoen 2 van To The Lake naar Netflix gaat komen, maar dat is veranderd. Russische media brengen namelijk naar buiten dat er al volop wordt gewerkt aan een vervolg. De productie heeft daarbij wel vertraging opgelopen door de perikelen rondom corona. Zeker qua taalgebied is het namelijk een interessante groei voor Netflix en zal de dienst er redelijk wat prioriteit achter leggen. Voorlopig is er echter dus nog geen duidelijkheid wanneer To The Lake seizoen 2 zal verschijnen. In het najaar van 2021 zou de snelste optie zijn, maar de kans is groot dat het later zal worden.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als To The Lake seizoen 2 door Netflix wordt aangekondigd? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?