Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Top Boy seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Top Boy seizoen 3 op Netflix? Met de grote cliffhanger aan het einde van het tweede seizoen komt die vraag vaak op.  Helaas weten we nog niets over de toekomst van Top Boy. Mede doordat de serie deels afkomstig is van Drake en het succes van de serie, kunnen we ons echter niet voorstellen dat de serie snel ten einde komt. We kunnen dan ook al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode van het derde seizoen van Top Boy.

Misdaadserie Drake

Top Boy ging in 2011 van start. Toentertijd kreeg de serie twee seizoenen waarna de serie stil kwam te liggen. Verhaallijnen waren er wel voor een derde seizoen, maar toch werd de serie in 2014 gecanceld. In 2017 werd de serie nieuw leven in geblazen door belangstelling van Drake. Door Netflix werd de serie dan ook nieuw leven ingeblazen. Dat nieuwe verhaal is inmiddels al twee seizoenen onderweg.

In de revive draait het om twee doorgewinterde drugsdealer die terugkeren naar de straten van Londen. Maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.

Wanneer komt Top Boy seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Top Boy seizoen 3 op Netflix? Een derde seizoen van Top Boywerd razendsnel na het tweede seizoen besteld. Het derde seizoen wordt wel meteen het laatste seizoen van de serie. De opnames zullen in de zomer van 2022 van start gaan, waardoor de verwachting is dat de reeks in het voorjaar van 2023 zal worden besloten. Dat bleek te kloppen, want in september is het zover. Ondertussen aan de slag met soortgelijke titels? Denk ook eens aan Concrete Cowboy of All Day and a Night.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Top Boy seizoen 3 op Netflix komen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?